Koululaisten tiistaikerho klo 18–20

Pääasiassa ala-asteikäisille ja eskarilaisille tarkoitettu tiistaikerho kokoontuu nimensä mukaisesti tiistaisin klo 18–20. Kerhossa mm. askarrellaan ja leikitään ohjaajan johdolla. Kaikki koululaiset ja eskarilaiset ovat tervetulleita!

Kuntosählyä Vanhankylän koululla torstaisin klo 18–20

Kaikille yli 10-vuotiaille tarkoitetut sählypelit pelataan hyvässä hengessä Vanhankylän koululla. Yläikärajaa ei ole! Pelaaminen on vapaamuotoista eikä aikaisempaa pelikokemusta vaadita. Tule ja ota naapurisikin mukaan!

Pelaamme sählyä kun saamme riittävästi pelaajia.  

Seuraava peli keväällä 2019  osoite Vanhankylän koulutie 109 Jäniksenlinna. Käynti urheilukentän puolelta liikuntasaliin. Lisätiedot tarvittaessa info@purolantalo.fi

Seuraa peliaikataulua Facebookissa Purolantalo.

Toimintaa Purolan talolla

Purolan ja Vanhankylän asukasyhdistys ry:n tavoitteena on eloisa ja aktiivinen kyläyhteisö. Purolan talolla pyritään järjestämään toimintaa kaiken ikäisille. Jos sinulla on halua järjestää itsellesi mieluista toimintaa ja kannustaa muitakin mukaan, ole rohkeasti yhteydessä meihin niin suunnitellaan toimintaa yhdessä!

Tule mukaan!

Purolan ja Vanhankylän asukasyhdistys järjestää viikottaisten toimintojen lisäksi myös diskoja ja muita tapahtumia vapaaehtoisvoimin. Jos Sinua kiinnostaa tulla mukaan vapaaehtoistoimintaan, ota yhteyttä!

Lisätietoa: info@purolantalo.fi